Części do samochodów - gdzie kupujecie ?

27 Sty 2016, 12:57

Cześć! Jeśli chodzi o używane części do aut to mogę z własnego doświadczenia polecić [reklama]. Zadzwoń do nich czego potrzebujesz, a pewnie od ręki Ci powiedzą czy mają to na stanie
ArturoSss
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 12 06 2003
Auto: Opel Astra III

31 Sty 2016, 00:29

Cena to nie wszystko, ja wolę mieć pewność, że części sa dobre i oryginalne. Dlatego wszelkie naprawy zlecam w ASO, ostatnio siadł mi akumulator w galaxy i w promocji mi wymienili na nowy :)
jakataka
Nowicjusz

Miejscowość: 3miasto

31 Sty 2016, 12:16

Jeżeli chodz o Forda, to w serwisach co rusz są promocje na wymianę różnych części firmowych, teraz na akumulatory.
makumba
Nowicjusz

Auto: Lanos

31 Sty 2016, 21:37

Tak wiem, często korzystam. Wcześniej mieli promocje na opony, albo pióra wycieraczek. Najlepiej zaglądać na stronę i być na bieżąco.
jakataka
Nowicjusz

Miejscowość: 3miasto

01 Lut 2016, 14:43

Hejka koledzy ja znalazłem extra portal działa na terenie całej polski, a mianowicie po zarejestrowaniu się do portalu mam dostęp na terenie całego kraju do nowych oryginalnych części prosto od dealerów. Są tam bardzo dobre ceny i dostępność nie wspomnę o promocjach jakie się pojawiają- teraz np. do forda. Portal pewniejszy od all... bo dostęp mają tylko autoryzowani dealerzy i ceny są naprawdę bardzo dobre. Polecam. Pozdro
MANIAKAUT
Obserwowany

Auto: ford

05 Lut 2016, 10:45

Ja najczęściej w domino 24 :)
kryształ

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Land Cruiser FJ45LV - odrestaurowany unikat
    Amerykańska firma FJ Company zajmuje się twórczymi renowacjami klasycznych Land Cruiserów. Czasem samochody są odnawiane w duchu tradycji, lecz częściej efektem jest znacznie różniący się od oryginału ...

15 Lut 2016, 14:32

ja kupuję w domino24.eu, ostatnio migacze
piegus
Początkujący

Auto: fiat

19 Mar 2016, 15:48

Myślę, że jeżeli chodzi o części samochodowe Denso - akurat w moim przypadku świeca do gazu TT, to po prostu trzeba zajrzeć do sklepu internetowego e-denso.pl. Bardzo korzystne ceny, to trzeba przyznać.
lucas33
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 03 1988
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: leon
Silnik: 2.0 benzyna
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

11 Kwi 2016, 16:18

A ja polecam Elmot24. Co do ceny to można się dogadać, a i znajdą coś z innej firmy. Warto napisać co nas interesuje i z jakiej półki cenowej. Pozdrawiam
Mtd13
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 06 1998
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Zafira a
Silnik: 2.0t
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2002

16 Kwi 2016, 20:27

Ja osobiście polecam sklep internetowy "Sprawna Bryka", kupowałem u nich ostatnio amortyzatory, jako jeden z pierwszych klientów dostałem gratis gaśnicę.
bleare
Obserwowany

Auto: Skoda Fabia 6Y2

27 Kwi 2016, 11:41

My ze wspolnikiem zwykle zamawiamy na "domino24" Jeszcze ani razu sie nie pomylili z zamowienie, a prowadzimy warsztat samochodowy, wiec to wazne zeby na czas przychodzilo i za dobra kase, oby tak dalej
RASPUTINKSY77
Obserwowany

Auto: Audi A8

28 Kwi 2016, 17:18

To zalezy co - np opony i felgi ostatnio zamawiałem w sklepie RING. Wiem, ze mają też inne rzeczy... zawsze szybka wysyłka i serio dobre, konkurencyjne ceny
bask
Początkujący

Auto: Opel

29 Kwi 2016, 16:27

Dzis to w zasadzie jest tyle tych sklepów internetowych, że trudno o wybór. Ile głów tyle opinii. ostanito coś brałem w iparts w zasadzie jestem zadowolony. mam konta w kilku sklepach i mam o nich podobne opinie.
kajteqwim
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 02 1987
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: wv bora
Silnik: 1.9SDI
Rok produkcji: 2005

16 Maj 2016, 11:42

Ja natomiast chciałbym dodać pozytywną opinię na temat autos. Mają dużo oddziałów stacjonarnych tak więc bez problemu można ich znaleźć w całej Polsce, a także w Słowacji i Czechach. Bardzo profesjonalna obsługa, w razie problemu zawsze doradzą. Na stronie internetowej można znaleźć wszystkie oddziały.
wojczyk
Nowicjusz

Auto: mercedes

18 Maj 2016, 15:30

A ja jak kupuje części to dzwonie do firmy "vico-car" a oni w ciągu paru chwil znajdą mi oferty z pośród wielu firm nawet tych które nie ma na necie. Prowadzę zakład mechaniczny więc nie tracę czasu na przeglądanie ofert. Dzwonie do nich z problemem oni odnajdują mi, odzwaniają przedstawiają ofertę, zamawiam. Nigdy nie zawiedli, Polecam
a4bcd
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 02 2003
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: KIA RIO
Silnik: 1,2
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2014