Hej wszystkim. Mam pytanie odnośnie klocków hamulcowych. Szukam do swojego Mondeo klocków i znalazłem takie http://www.nowe-hamulce.pl/klocki,hamul ... 20,100030/ od VALEO. Znam tego producenta niestety nie w dziedzinie hamulców i tutaj mam pytanie do was. Co o tym myślicie? Czy warto w to inwestować czy raczej sobie odpuścić i poszukać czegoś innego?
BMW Concept Active Tourer - więcej przestrzeni dla innowacji BMW Concept Active Tourer pozwala na rzut oka na kolejne innowacje, jakie czekają samochody kompaktowe z segmentu premium. W tym projekcie BMW prezentuje całą paletę pionierskich rozwiązań przewidzianych do zastosowania we ...
Skoda Kodiaq 4x4 dojechała na metę Rajdu Dakar W stawce samochodów, które wyruszyły na trasę tegorocznej, 40. edycji kultowego Rajdu Dakar pojawiła się ŠKODA KODIAQ. SUV pokonał liczącą prawie 10 000 km trasę wiodącą po pustyniach i bezdrożach Ameryki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.