1.6 MPI - poprawa elastyczności silnika.

19 Wrz 2022, 20:15

Witam tam co dotknoleś i są ślady to musisz wyciąć żeby tego nie bylo na 4 zdjęciu to jest ale na 5 tym zostało wycięte przygladnij się dokładnie
goal2
Nowicjusz

Zdjęcia: 0

19 Wrz 2022, 20:21

Ok,dziękuje Ci, ten brązowy pasek to coś zaślepia? ,coś jeszcze trzeba tam robić ?
Olo1
Nowicjusz

19 Wrz 2022, 20:23

Tam kolega zrobił dodatkową kierownicę powietrza czytaj proszę ze zrozumieniem :ok:
goal2
Nowicjusz

Zdjęcia: 0

04 Maj 2024, 19:34

Witam, czy ktoś tu jeszcze zaglądał od tamtego czasu? Planuję zrobić takiego moda u siebie i chętnie spotkałbym się z kimś, kto już takie coś sprawnie wykonał, żeby samemu nie spartolić.
filipok
Nowicjusz

23 Maj 2024, 22:49

Właśnie dziś to zrobiłem i naprawdę jest poprawa … nie wiem o ile, ale elastyczność i dźwięk silnika zupełnie inny. Ja nie wycinałem tego na górze tylko zrobiłem dużo otworów, tył jak na zdjęciach wyżej no i te listewkę też dałem. Lux
Adriangolf5
Obserwowany

18 Cze 2024, 12:50

Też to zrobiłem i widzę, że trochę lepiej się zbiera z drugiego i trzeciego biegu, ale jak jadę gdzieś dalej i silnik się mocno nagrzeje, to mam wrażenie, że przestaje to działać. Chyba zaczyna ciągnąć ciepłe powietrze mimo wszystko, bo jest w komorze silnika za gorąco.
filipok
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochodem w góry na narty
    W górach jeszcze zima więc wiele osób wybiera się w tym czasie w góry, by pojeździć na nartach czy snowboardzie. Kierowcy powinni jednak odpowiednio przygotować się do takiej podróży, aby w bezpieczny ...
    Nowa jakość aut poflotowych *
    Zmienia się rynek aut poflotowych i poleasingowych. I są to widoczne zmiany na lepsze. Coraz łatwiej znaleźć wśród takich aut oferty atrakcyjne pod każdym względem. Jeszcze nie tak dawno oferta samochodów pokontraktowych ...

18 Cze 2024, 13:14

W końcu to tylko 102 konie wolnossące :)
Adriangolf5
Obserwowany