1.6 MPI - poprawa elastyczności silnika.

19 Wrz 2022, 19:15

Witam tam co dotknoleś i są ślady to musisz wyciąć żeby tego nie bylo na 4 zdjęciu to jest ale na 5 tym zostało wycięte przygladnij się dokładnie
goal2
Nowicjusz

Zdjęcia: 0

19 Wrz 2022, 19:21

Ok,dziękuje Ci, ten brązowy pasek to coś zaślepia? ,coś jeszcze trzeba tam robić ?
Olo1
Nowicjusz

19 Wrz 2022, 19:23

Tam kolega zrobił dodatkową kierownicę powietrza czytaj proszę ze zrozumieniem :ok:
goal2
Nowicjusz

Zdjęcia: 0

04 Maj 2024, 18:34

Witam, czy ktoś tu jeszcze zaglądał od tamtego czasu? Planuję zrobić takiego moda u siebie i chętnie spotkałbym się z kimś, kto już takie coś sprawnie wykonał, żeby samemu nie spartolić.
filipok
Nowicjusz

23 Maj 2024, 21:49

Właśnie dziś to zrobiłem i naprawdę jest poprawa … nie wiem o ile, ale elastyczność i dźwięk silnika zupełnie inny. Ja nie wycinałem tego na górze tylko zrobiłem dużo otworów, tył jak na zdjęciach wyżej no i te listewkę też dałem. Lux
Adriangolf5
Obserwowany

18 Cze 2024, 11:50

Też to zrobiłem i widzę, że trochę lepiej się zbiera z drugiego i trzeciego biegu, ale jak jadę gdzieś dalej i silnik się mocno nagrzeje, to mam wrażenie, że przestaje to działać. Chyba zaczyna ciągnąć ciepłe powietrze mimo wszystko, bo jest w komorze silnika za gorąco.
filipok
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda pod prąd! Jak reagować na takie zachowanie?
    Choć jazda pod prąd nie należy do najczęstszych przyczyn wypadków, to jej skutki bywają bardzo poważne, ponieważ może ona prowadzić do zderzenia czołowego. Czasem jazda niezgodnie z kierunkiem ruchu bywa efektem nieuwagi, ...

18 Cze 2024, 12:14

W końcu to tylko 102 konie wolnossące :)
Adriangolf5
Obserwowany