Panowie,
Stanąłęm przed koniecznościa wymiany oleju w silniku. Chciałem zdjąć dolną pokrywę żeby odkręcić filtr oleju i niestety napotkałem problem. nie wiem jak ją zdjąć.Wygląda mi na nitowaną ?!
Może ktoś pomóc?
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
Tablica rejestracyjna przypisana do samochodu Na początku roku czyli dokładnie 31 stycznia 2022 zaczęły obowiązywać przepisy pozwalające na pozostawienie aktualnych tablic rejestracyjnych samochodu przy zmianie właściciela i niezależnie od regionu polski. Aktualnie kupując ...
3 sposoby, które ułatwią odzyskanie auta przy jego kradzieży Choć liczba kradzieży samochodów w Polsce powoli spada, nadal utrzymuje się na wysokim poziomie. W 2017 roku auto znikało z polskich ulic średnio raz na 51 minut (co daje łącznie ponad 10 000 zgłoszonych na policję ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.