witam planuje kupno 1 auta jestem kobieta wiec nie znam sie na samochodach - potrzebuje jakiegos sredniego auta 5 drzwiowego(hatchback) do 9 tys do wozenia dzieci, zakupow itd. myslalam o takich markach jak opel corsa , seat ibiza , rover 25 ,nissan almera albo jakis vw polo lub golf a takze renault clio. Znalazlam renault clio z 2000 r i chcialam sie zapytac o jedna rzecz - rozrzad -mechanik mowi ze w tym reno clio jest lancuch rozrzadu ktorego nie trzeba wymieniac "ze producent nie przewiduje wymiany tego"czy to w ogole mozliwe ..? jezeli trzeba wymienic to po ilu tys km. dodam ze to clio ma juz 160tys na liczniku.dziekuje z gory za pomoc w wyborze dobrej, w miare niezawodnej marki dla kobiety poczatkujacej
Czy łańcuchy w Clio są niezniszczalne nie jestem w stanie powiedziec. Raczej tak nie jest. Faktem jest jednak, ze łańcuch charakteryzuje sie dużo wieksza trwałoscia niz pasek w rozrzadzie, to trzeba uznac za plus dla Clio. Jesli wyglad ma dla ciebie wieksze znaczenie, to szukaj Ibizy, czy Almery. Jesli trwalosc, to czemu nie Golf 1,9 TDI?
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Bezpieczeństwo pieszego na drodze Według statystyk, w 2012 roku doszło do 10 309 wypadków z udziałem pieszych, w wypadkach tych zginęło 1 167 osób, a rannych zostało 9 945 osób. Wypadki z udziałem pieszych stanowią prawie 33% wszystkich ...
Nie
Fajny wypasik [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] w 9 tyś da się nawet wersje copue, która jest śliczna
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Marcin bez urazy, ale ten Civic co go podałeś to najohydniejsza wersja jaką widzę na ulicy. Honda robiąc VI gen, moim zdaniem się cofnęła. V gen jest śliczny, kobiecie nie wypada? mnie osobiście kręcą kobiety z gustem muzycznym i w ładnych autach. Za 9 kafli z VI gen to można kupić tylko trupa, jeszcze z gazem fuj. Co Ci w V gen nie pasuje? 96 rok na pierwszy samochód to stary? za 9 tyś nie kupisz auta z 2000roku trzeba się z tym pogodzić i tyle.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.