REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
adek123123 napisał(a):LPG również odpada, nie chcę ryzykować, mimo wszystko.
adek123123 napisał(a):Seria 3 jest wg mnie zbyt nudna, pełno ich na deogach, nie zachwycają, nie budzą większych emocji - ot taka beemka. No właśnie, chciałbym celować w nowszą generację 5-tki, ale z moimi wymag. jest to prawie nie wykonalne, poprzed generacja 5, tak jak trójka bez emocji. Generalnie powiem, że z beemek podobają mi się nowsze generacje/ale nie najnowsze bo wiadomo- budżet.
adek123123 napisał(a):Co do alf, kompletnie się nie orientuję- możesz mi przybliżyć co miałeś konkretnie na myśli? Jakieś typowe usterki?
dzida napisał(a):Średni koszt naprawy Alfy jest 2razy niższy niż BMW e90 co już w innym temacie pisałem
adek123123 napisał(a):Kurcze, troche mnie przestraszyłeś...
adek123123 napisał(a):Opierałem nadzieje na alfie- teraz jest pod gigantycznym znakiem zapytania.... Teraz już nie mam pojęcia jaki samochód wybrać....kompletnie. Dzięki bogu narazie poruszam się samochodm taty, ale to nie moż trwać w nieskończoność, co z pozostałymi wymienionymi przeze mnie samochodami? Jakiś zasługuje na uwagę?
dzida napisał(a):Już to widzę jak BMW naprawiamy raz na 5 lat... Byle wymienić klocki hamulcowe to trzeba podpinać komputer aby nie było błędów w e60... Klocki wymieniamy raz na 5 lat jak mało jeździmy, a te koszty odnosiły się również do napraw eksploatacyjnych Ranking ubezpieczyciela Varrianty Direct.
dzida napisał(a):Szwagier ma e90, a kolega 159. Obie w dieslu. Oczywiście wybrałbym Alfę z dieslem. Z benzyniakiem to BMW. W BMW 2,0d masz gówniane turbiny, wtryski i pękające korbowody w pierwszych latach produkcji. Jak już to 3,0d
adek123123 napisał(a):Dzięki, a co z pozostałymi propozycjami? Któreś bardziej sensowne?