REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
adek123123 napisał(a):1.Mercedes B (cenowo/z moimi wymaganiami do 2006r)
2.Audi A6( C6) - gdyż jeden egzemplarz ma mój ojciec i sobie b.chwali
3.BMW X5 - starsza buda
4. Alfa Romeo 159
5.BMW 5 (jeśli by się udało znaleźć po 2003-po lifcie z moimi wymaganiami, byłbym przeszczęsliwy)
6.VW touareg
7.VW Phaeton
8.Jeep Liberty
adek123123 napisał(a):PS. Co to Mercedesa B klasy - nie sądzicie, że trochę kobiecy design? Czy unisex?
adek123123 napisał(a):Własciwie to nie wiem czego szukam- podałem samochody które mi odpowiadają- ceną, wyglądem, wyposażeniem i ceną. Jeżdżę głównie w mieście- wypady dłuższe może 1x,2x na miesiąc, przy czym max 30-40 km. Nie powiedziałem, że benzyna bezwzględnie odpada, poprostu lubię połączenie disla i automataI jednak w dłuższym rozrachunku dislowy odpowiednik benzyny spali troszeczkę mniej
kon146 napisał(a):Mercedes B klasa nie jest bardziej kobiecy niz Audi TT.
adek123123 napisał(a):5.BMW 5 (jeśli by się udało znaleźć po 2003-po lifcie z moimi wymaganiami, byłbym przeszczęsliwy)
kon146 napisał(a):A ja bym zobaczył na jakiegoś kompakta: Focus ST, Astra GTC, Civic Type R, BMW serii 1
IPman napisał(a):A reszta aut co podałeś będzie droższa w utrzymaniu bo tylko Alfa jest tu segment D Premium, reszta to E.
IPman napisał(a):Alfa Romeo 159, nie patrz na najtańsze bo możesz się przejechać patrz od 30 w górę za 2006.
Utrzymanie tańsze od BMW 5 i mniej atrakcyjne dla złodziei (mniejszy popyt na części).