10 tyś - Renault Megane II

23 Sty 2015, 19:30

ale to wymieniłeś takie rzeczy,które po jakimś czasie muszą paść-podnośnik szyb jak w każdym aucie,czujniki także zwłaszcza opon(większość już tego nie ma),a sprężarki od klimy częściej padają w vw,o awaryjnych pierwsze słyszę i o odtwarzaczu także....
alfa145boxer
Aktywny

Miejscowość: POZNAŃ

23 Sty 2015, 19:36

jedyną bolączka co wymieniłeś to karta,no ale cóż taka to uroda tego urządzenia,poza tym nic szczególne usterki takie jakie mogą wystapić w każdym aucie...
alfa145boxer
Aktywny

23 Sty 2015, 19:45

alfa145boxer napisał(a):ale to wymieniłeś takie rzeczy,które po jakimś czasie muszą paść-
Nie śmieszne.
alfa145boxer napisał(a):podnośnik szyb jak w każdym aucie,czujniki także zwłaszcza opon(większość już tego nie ma),a sprężarki od klimy częściej padają w vw,o awaryjnych pierwsze słyszę i o odtwarzaczu także....
Astra 95r- podnośniki oryginalne. Można? Można.
No i nie wiem po co te czujniki opon jesli i tak nie działają (wskazują źle), mnie by to wku..
sprężarki padają w Lagunie II/Megane II. Co do VW zgadzam się, też często padają- Passat B5/B5 FL, Golf IV. U mnie za to oryginał, a przecież to Ford jest taki zły.. :roll:
Odtwarzacze szumią, przerywają aż w końcu wysiadają.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

23 Sty 2015, 19:50

w jednym dłużej w innym krócej...
argumenty kiepskie podałeś,ale to i tak kupujący podejmie decyzje
alfa145boxer
Aktywny

23 Sty 2015, 19:53

alfa145boxer napisał(a):argumenty kiepskie podałeś,ale to i tak kupujący podejmie decyzje
Ty nie podałeś żadnych.. tylko zarzekasz się że w każdym może paść.. Okej. w zasadzie każdy może się zjarać, złamać w poł itd.. Z tym że są to niedoróbki danego egzemplarza a w megane II padają rzeczy elektroniczne nagminnie.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

23 Sty 2015, 20:01

choroby wieku dziecięcego zostały już częściowy wyeliminowane pod koniec roku 2004 w tym modelu,egzemplarze w benzynie są na pewno mniej awaryjne od diesla,poza tym zalezy także na jakie auto sie trafi,kupisz i bedzie w nim'' wszystko swiecic'' albo będziesz jezdził takim samochodem,że nic sie nie bedzie działo,lubie renault,miałem juz kilka i nigdy nie narzekałem,fordem mondeo mk3 tez sie odpychałem i to w dieslu i był ok,ale blacha to tragedia,więc po prostu naprawdę wszystko zależy od tego na jakie auto trafisz....
alfa145boxer
Aktywny