REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Luke16 napisał(a):A ja polecę Fiata Brava autko przyjemne a z silniczkiem 1.6 bardzo ok ... I zaraz pewnie ktoś napisze że fiat to to czy tamto.... A ja napisze jak dbasz tak masz... u mnie sporo znajomych ma fiaty i nikt nie narzeka... tak samo jak fordy eleganckie autka co do vw ja się baaardzo sparzyłem.... Najważniejsze jest aby kupić zadbany egzemplarz znam ludzi którzy fordami nakręcili przebiegi po 400 tyś km i denerwuje ich tylko rdza... Lanos też zły nie jest
Luke16 napisał(a):andrzejau i co fiat złe auto jest??? Bo jakoś gadam z ludźmi z forum fiata i patrzy na posty na forum vw i tak patrze że w vw prawie same posty typu jak naprawić to czy tamto... a na fiacie gdzie jakiś spocik itp... nie mówię że fiat się nie psuje bo nawet audi i japoniec się popsuje ale taka prawda jest jak dbasz tak masz... Ja wole fiata z 2000 roku z przebiegiem 150 tyś km... niż golfa z 93 z przebiegiem 500000 bo na jedno z awariami wyjdzie ale jednak jeżdżąc fiatem jeżdże autem sporo młodszym... może już tak super niedopracowanym ale jednak dużo młodszym....