REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
FIAT napisał(a):Każdy kto wsiądzie w fiata ten zobaczy, że nie jest to samochód dla szpanu a kto się przejedzie i będzie go użytkował ten stwierdzi ze jest to tani w eksploatacji samochód do codziennego użytkowania a nie wyrywania lasek na starego golfa czy bmw pod remizą. Najwięcej gadają na fiata Ci co nie jeździli nim albo wsiedli w 126p, bo kto miał do czynienia z Fiatem ten wie ze nie ma on nic wspólnego z 126 czy 125p. Ja też mam fiata i jak na taki rocznik to nic złego nie powiem na niego a co do golfów oglądanych lub innych tego typu to szrot do którego niemiec boi się wsiąść to do polski wyśle a durni polacy to biorą sie zachwycają takim g... przecież to wystarczy dziury załatać trochę wklepać szpachelki nałożyć licznik skręcić i jakiś dresik poleci na golfa. A co do fiata to jak sie nie potrafi jeździć to nawet da się nowego auto zarżnąć a na producenta zgonić najłatwiej!
[/quote]FIAT napisał(a):Każdy kto wsiądzie w fiata ten zobaczy, że nie jest to samochód dla szpanu a kto się przejedzie i będzie go użytkował ten stwierdzi ze jest to tani w eksploatacji samochód do codziennego użytkowania a nie wyrywania lasek na starego golfa czy bmw pod remizą. Najwięcej gadają na fiata Ci co nie jeździli nim albo wsiedli w 126p, bo kto miał do czynienia z Fiatem ten wie ze nie ma on nic wspólnego z 126 czy 125p. Ja też mam fiata i jak na taki rocznik to nic złego nie powiem na niego a co do golfów oglądanych lub innych tego typu to szrot do którego niemiec boi się wsiąść to do polski wyśle a durni polacy to biorą sie zachwycają takim g... przecież to wystarczy dziury załatać trochę wklepać szpachelki nałożyć licznik skręcić i jakiś dresik poleci na golfa. A co do fiata to jak sie nie potrafi jeździć to nawet da się nowego auto zarżnąć a na producenta zgonić najłatwiej!
miszarus napisał(a):Mechanik pewnie nie umie naprawić rowera , haha, wepchnoł swoje łapska i rozje...oby dwa VW...no to jest dobry, hahahaha.
A jeżeli chodzi o te twoje teorie, to wiesz co....JEST WAS DWÓCH, sorry TRZECH, "ty, twój ojcic i mechnik" którzy wolą Fiaty, buahahahaha.
PS. Chory masz rację jestem, ale na grypę