Koleżanko na przebieg aż tak bardzo nie patrz bo licznik zawsze może być cofnięty, wiele osób się na to nabiera myśląc że jak mały przebieg w aucie to stan techniczny pewnie będzie idealny, przebiegi nawet 150tys. km to dobre przebiegi, popatrz na te modele poniżej wszystkie mają książki serwisowe więc masz pewność że przebiegi są oryginalne a liczniki nie cofnięte :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Allegro wygasł][link do oferty na Allegro wygasł]Szczerze polecam Mazdę bo tak jak wcześniej napisałem są to auta wytrzymałe i mało awaryjne a przy tym przyzwoicie wyposażone no i wyglądem się różnią od innych nie są robione na jedno kopyto, kupują taki samochodzik nawet z przebiegiem 150tys. km masz gwarancję że pojeździsz nim jeszcze bardzo długo, dam ci prosty przykład : Kupiłem dwa lata samochód Mazda Xedos 9 auto z 95r. przebieg miał 267 tys. km auto posiadało instalację gazową założoną w 2001 roku(w Holandii według książki serwisowej), w kraju był od 2004r. ja kupiłem w październiku 2010r. czyli auto jeździło już prawie 10lat na gazie, stan był idealny, silnik pracował cichutko bez żadnych dziwnych dźwięków zaraz po kupnie wymieniłem rozrząd żeby mieć z tym spokój w przyszłości, dzisiaj mamy 2012r. auto nadal śmiga, silnik pracuje bez zarzutów, rdzy nawet grama mimo że pierwszy rok nie był garażowany, odkąd go kupiłem poza standardowymi częściami typu oleje, filtry, klocki i tarcze które w każdym samochodzie się zużywają, z jakichś konkretniejszych rzeczy wymieniłem tylko chłodnicę która się rozszczelniła już ze starości no i dałem do naprawy rozrusznik bo już się czasami zawieszał i tyle samochód ma aktualnie przejechane 326tys. i bez problemu zrobi drugie tyle, i nie słuchaj gadania innych że części drogie bo wypowiadają się ci którzy nigdy mazdy w rękach nie mieli
![Razz :P]()
PS: Peugeoty też są fajne ale według mnie cenowo są za drogie, Fordy też nie głupie ale trochę mułowate, możesz jeszcze popatrzeć na Toyote też jest parę ciekawych egzemplarzy.