+150KM, <=20 tyś. Benzynka

18 Cze 2019, 01:36

Dzień dobry,
Po kolejnym serwisowaniu Opla Astry H w 1,9l dieslu postanowiłem sprzedać go niedługo z przebiegiem lekko przekraczającym 250kkm i poszukać czegoś mocniejszego i benzynowego - mam dość serwisowania diesla :P Jestem również uczulony na wszelkie sprowadzane samochody nie mówiąc już o handlarzach... Czy jest możliwość dorwania w miarę niezawodnego pojazdu legitymującego się mocą co najmniej 150KM, ceną nieprzekraczającą 20k i najlepiej lekkiego, typu Audi TT 8N? Czy jest ono warte uwagi? Czy dołożyć np do TT 8J, za które raczej wydam >35k co mi się nie uśmiecha? :D Mówiąc krócej szukam benzynki na daily, która będzie bardzo żwawa. Baardzo dziękuję za odpowiedzi. Życzę miłego dnia :)
ForestShark
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
Auto: Ford

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Mirai - 1000 km zasięgu w następnej dekadzie
    Toyota realizuje ambitne plany rozwoju bezemisyjnego transportu opartego na wodorze. Jak donosi Reuters, firma podwaja inwestycje w samochody z wodorowymi ogniwami paliwowymi (FCV). W planach są nowe modele aut osobowych ...
    Układ napędowy BMW ActiveHybrid nowej generacji
    Specjalnie na potrzeby nowego modelu BMW ActiveHybrid 3 opracowano następujące komponenty hybrydowego układu napędowego: synchroniczny silnik elektryczny o mocy 40 kW/55 KM, układy elektroniczne dużej mocy oraz pakiet akumulatorów ...