REKLAMA
Witam wszystkich.
Napisałem wątek rozwojowy, bo pewnie na jednym moim wpisie się nie skończy, będę dokładał kolejne, m.in. z prośbą o ocenę ogłoszeń, ale w jednym miejscu, żeby nie śmiecić.
POTRZEBY: auto dla rodziny 2+2. Junior ma 4 roku, córka kilka miesięcy.
PRZEBIEGI: dom-praca-dom - 15 km w jedną stronę (kurs po mieście, ale poza godzinami szczytu, w korkach rzadko stoję), dwa, trzy razy w roku wyjazd poza miasto kilkaset km w jedną stronę
WYMAGANIA: w zasadzie brak, na osiągach mi nie zależy (teraz jeżdżę Fordem Fusionem i jestem bardzo zadowolony), jadąc poza miastem nie mam problemu, kiedy muszę kilka km jechać za TIRem, systemy audio itp. także mnie nie interesują. Chciałbym, że auto wystarczyło na przynajmniej pięć lat. Już wiem, że benzyna, nie diesel. Preferuję manual.
BUDŻET: ok 20 tys. zł (mogę przerzucić się na brukiew i dać 25 tys. zł, ale niechętnie, wolałbym zostać przy kiełbasie).
ZAKRES POSZUKIWAŃ: Warszawa i najbliższe okolice (z naciskiem na wschodnie rejony stolicy), bez komisów, raczej auta sprzedawane przez prywatnych właścicieli, ewentualnie autoryzowanych dealerów. Nie interesuje mnie jazda 300 km, żeby zobaczyć szrot.
I pierwsze wpisy z prośbą o ocenę.
1 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
3 [link do oferty na Allegro wygasł]
4 [link do oferty na Olx wygasł]
5 [link do oferty na Olx wygasł]
poniższe, chyba zbyt tanie
[link do oferty na Olx wygasł]
i to, bo to Mercedes, okularnik (niech pierwszy rzuci czymkolwiek, kto nie myślał o takim )
[link do oferty na Olx wygasł]