REKLAMA
Witam. Przymierzam się własnie do zakupu auta do około 20 tysiecy. Jak wiadomo lepiej zeby było mniej Mam na oku kilka modeli: Najlepiej cos z silnikiem Diesla zeby paliło do 6 litrów.
Citroen C3
Opel Corsa C
Honda Civic
Golf IV
Toyota Yaris
Toyota Corolla
i jeden konkretny model Renault Clio 2000r. 3drzwiowy od mojej siostry za 14.500zł. 83000tys km, silnik 1.2 benzyna, poduszka kierowcy - hmmm w srodku wyglada jak nowe , praktycznie brak zuzycia kierownica nie starta itd. - w sumie znam to auto wiec to może byc plus - ale brak czegokolwiek oprócz poduszki kierowcy.
Doradzcie mi proszę (wybijcie z głowy) te auta które nie sa warte zakupu, kompletnie nie wiem na co sie zdecydować. I takie pytanko mam do Was: powiedzcie szczerze, czy lepiej kupic cos w miarę młodego i małego ze srednim wyposażeniem, czy może warto zainteresować się czyms sratszym np Mercedes 124, Audi B4 czy innym autem wyzszej klasy z wiekszą ilościa "udogodnień"? Z góry dziekuje za pomoc.
Oczekuję w miarę małego zużycia paliwa (jak wyzej do 6 litrów:P) nie musi mieć osiagów , nie jezdzę wiecej niż 120-130km/h ale z kolei żeby zbytnio nie zamulało. duzo jezdzę kangurem 1.5dci 65km i mysle że jego moc daje radę:)