20 tys zł DO WZIĘCIA!!!! TO NIE ŻART!!!!

05 Mar 2009, 02:31

Do moderatorów

Proszę o nie kasowanie tematu. Jestem tutaj pierwszy raz i nie mam zamiaru nikogo oszukać naciągnąć itp. Tworzycie na forum pewien rodzaj społeczności. Jeżeli połączycie swoje siły w konkursie organizowanym przez pewien bank (celowo nie podaje nazwy żeby nie łamać regulaminu forum) 1 z Was może stać się bogatszy o 20 tys zł. Taka suma może zmienić życie każdego przeciętnego zjadacza chleba. Kasując ten temat pozbawiacie użytkowników forum szansy na lepsze jutro które może mieć postać 20 tys zł na koncie.

Przykładowy Kowalski kupując za 1300zł zakłady w dużym lotku na chybił trafił ma szanse 1:300 na wygranie 20 tys zł. Każdy z użytkowników forum również może mieć szanse 1:300 na wygranie 20tys zł tylko że za DARMO! Nic nie płacąc. 1300 zł zostaje w kieszeni. Taka okazja nigdy się nie powtórzy...

Na czym polega cała akcja?
Pewien bank organizuje konkurs w którym nagrodą jest samochód Alfa Romeo MiTo (wartość katalogowa 50 tys zł wartość rynkowa około 40 tys zł). Samochód wygra ten kto zdobędzie największą ilość nowych klientów banku którzy do dnia 8 marca złożą w określony sposób wniosek o otwarcie darmowego konta a następnie utrzymają saldo 300zł nieprzerwanie przez 15 dni. Po 15 dniach kasę można oczywiście wypłacić.

Tylko tyle. Nie ma nic do stracenia. Można tylko wygrać.

W zamian za Wasza pomoc w konkursie zobowiązuje się do przeniesienia połowy wartości rynkowej nagrody która zdobędę na osobę która spełni warunki uczestnictwa w konkursie według moich instrukcji lub namówi kogoś do spełnienia ich za nią oraz wymyśli najciekawsze hasło reklamowe dla mojego serwisu internetowego (hasło reklamowe jest jedyna rozsądna forma wyłonienia osoby która „wygra”. Losowanie byłoby zgodnie z obowiązującym prawem loteria promocyjna wymagającą zezwolenia Ministra Finansów).

Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod adresem [email widoczny po zalogowaniu]
Wszelkie pytania proszę przesyłać na [email widoczny po zalogowaniu] lub zadawać je w temacie.

RAZEM MOŻEMY WYGRAĆ!!!!!!!!!
20nagroda
Nowicjusz