Witam, przez ostatnie 3 lata jeździłem VW Golfem V GTI o mocy 220 km i stwierdziłem, że najwyższa pora na zmiany. Pomimo tego, że samochód spisywał się świetnie. Moje kryteria wyboru: - >200 KM - >2007 r. - do 3.0 pojemności TYLKO silniki benzynowe - sedan, kombi, hatchback (4/5) - 4x4 ew. napęd na tył (każdego trzeba w życiu spróbować ) Kwota jaką dysponuje to około 40-45 tys. zł.
dzida napisał(a):tylko pytanie co Ci da rocznik? szczególnie jak masz mały budżet jak na takie wymagania
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][price][from]=30000&fq[price][to]=45000&fq[power_hp][from]=200&fq[registration_country]=PL&fq[technical_condition]=functioning&fq[history][0]=item.has_no_accident&fq[advertiser_type][0]=individual
Przykład to Lexus IS250, który nie spełni tych założeń, a jak ktoś szuka auta 200KM + to musi patrzeć tym bardziej na stan, a nie rocznik, bo tymi autami emeryci powoli nie podróżują
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Sekrety Takumi - kim są rzemieślnicy Lexusa? Samochody Lexusa wyróżniają się wieloma cechami - odważną stylistyką z atrapą chłodnicy w kształcie klepsydry, napędami hybrydowymi, które są wizytówką marki i nietypowymi rozwiązaniami, jak ruchome zegary. ...
No dobra budżet można zawsze zwiększyć powiedzmy 50-55 tys?:D Mojego GTi' ka kupiłem przeszło 3 lata temu za śmieszną sumę 33 tys. A teraz za tę sumę widzę sam na alledrogo/otomoto, że ciężko o samochód faktycznie. Lexus niby fajny samochód, ale dla emeryta
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.