Chciałem się z państwem podzielić serią zdjęć z wystawy samochodowej z Chicago, która odbyła się w 2008. Kolejna wystawa tuż, tuż (11/02/2009). Mam nadzieję że to odpowiednie do tego forum i niektóre zdjęcie się państwu spodobają.
Będę również na kolejnej wystawie. Jeżeli jesteście państwo zainteresowani, mam również dużo zdjęć z wystawy muscle cars
Jestem tutaj pierwszy raz i mam nadzieję że będę się z państwem mógł czymś podzielić. Poniżej link do galerii aut.
[B] Fiesta VI 1,4 / Jazz II 1,4 / Ibiza III 1,4 / Swift III 1,3 Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 90KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: - Ford Fiesta VI 1,4 - 80KM - Honda Jazz ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.