230V Socket Dual Power Car

14 Gru 2010, 16:02

Witam chce kupic taka przetwornice 230V Socket Dual Power Car i oto moje pytanie czy moglbym podlaczyc do niej subwoofer od CREATIVE T6060 + powiedzmy 2lub 4 glosniki, czy to utrzyma to? od razu mowie ze jestem laikiem a na taki pomysl wpadlem zupelnie przypadkowo. pozdrawiam i czekam na jakiekolwiek sugestie
pyra2010
Nowicjusz

Miejscowość: koło
Prawo jazdy: 01 01 2008
Auto: VA BORA

14 Gru 2010, 19:07

wątpie żeby ta przetwornica to uciągneła to jest do podładowania laptopa/komórki a te głośniki mają 72 W RMS więc potrzeba przetwornicy najlepiej te 300 W żeby zapas był, a creative inspire t6060 to cały zestaw 5.1 więc lepiej podłącz cały a nie robisz jakies mixy

a najlepiej kup jakieś dobre głośniczki do samochodu do tego jakieś dobre radio jak ci nie wystarczy nic nie stoi na przeszkodzie żebys jakiegoś subwoofera lub wzmaka założył
Sikora95
Początkujący

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaki silnik benzynowy czy diesla wybrać?
    Wybór silnika benzynowego lub diesla zależy od indywidualnych preferencji, potrzeb i budżetu kupującego, a także od rodzaju użytkowania pojazdu. Dlatego warto tu zwrócić uwagę na kilka czynników z reguły ...
    Najszybsza taksówka w Pradze - Skoda Fabia R5
    Zespół ŠKODA Motorsport uczcił najbardziej udany sezon w swojej historii w spektakularnym stylu. Tuż przed Świętami Bożego Narodzienia fabryczny kierowca ŠKODY Jan Kopecký, sprezentował przypadkowym ...