Sportowy i diesel w tej cenie raczej się wykluczają:) Samochody sportowe z silnikiem diesla to swiezy temat, chyba ze dla Ciebie sportowy to Golf 1.9TDI 150koni.
STI 440hp / 660NM
RS4 B7 Avant 420hp
Legacy 3.0 Spec B 245hp
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Kierowca vs. rowerzysta - jak bezpiecznie dzielić drogę? W ostatnich latach coraz więcej osób przesiada się na rower i niestety nie wszyscy uczestnicy ruchu wykazują się znajomością przepisów – dotyczy to zarówno rowerzystów, jak i kierowców. ...
chodzi mi o coś dobrego do pojeżdżenia bo mój golf się już sypie . mówię, kasę uzbierałem to chciałbym go, na coś wymienić . Patrzyłem już na chyba wszystkie samochody co mnie interesują ale wszystkie to Benzyna ;/ a takie coś to wiecie..
chce jakiegoś diesla . żeby nie był stary ee.. i fajnie wyglądał . myślę że trochę jaśniej wytłumaczyłem . na pewno coś możecie zaproponować..
Kolega shorty ma rację, Celica to dobry wybór. Osobiście polecam Eclipse, są piękne ale niestety nie można powiedzieć, że mało palą. No ale cóż, coś za coś
no tez bym cos w strone e46 szukal osobiscie , znajomy ma 320d w sedanie 140KM ladny stan i bodajze dal cos kolo tego co ty planujesz ladnie sie zbiera , ale nie kazdy gustuje w Beemkach , a co do taniej eksploatacj to nie wiem czy taki diesel bedzie duzo tanszy w eksploatacji , byc moze sie myle kto wie ;p
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.