tak, kliknij "Edytuj" w pierwszym poście. Jeśli nie masz takiej opcji napisz nowy tytuł, ja albo któryś z moderatorów zrobi to za CiebieRhaegar napisał(a):PS mogę zmienić tytuł wątku?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tak, kliknij "Edytuj" w pierwszym poście. Jeśli nie masz takiej opcji napisz nowy tytuł, ja albo któryś z moderatorów zrobi to za CiebieRhaegar napisał(a):PS mogę zmienić tytuł wątku?
Rhaegar napisał(a):Nie wiem co jeszcze mogę dopisać. Sedan, coupe odpowiada mi tak samo, nie potrzebuję dużo miejsca, ale jak te miejsce będzie to też nie problem
Jak porównywać c30 z e60? Przecież to dwa totalnie różne auta
A jeśli koszty utrzymania auta, które ma "dużo miejsca", czyli np e60 są dwukrotnie wyższe niż auta mającego "mało miejsca" czyli np, astry to też nie jest to problem?
ten konkretny egzemplarz jest z USA (prawdopodobnie powypadkowy), z biednym wyposażeniem. Ciekawe co tam za instalacja siedzi.Rhaegar napisał(a):Za to brat doradza passata b6 2.0
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLVO. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLVO