Ja bym na twoim miejscu patrzył tylko na vectre i toledo, ponieważ jakoś ne przepadam za BMW. Moim zdaniem Vectra, bo przynajmniej ja patrze też na wygląd samochodu i Vectra wydaje być trochę świeższa i masywniejsza
Pięciostopniowa skala autonomicznej jazdy Coraz śmielej do seryjnych modeli samochodów przedostają się rozwiązania, zwalniające kierowców z części ich dotychczasowych obowiązków. Klasyfikacje stopni jazdy autonomicznej umożliwia pięciostopniowa ...
Świeć przykładem i odblaskiem poruszając się po drogach Jedną z najważniejszych zasad bezpieczeństwa jest zasada widoczności. Uczestnicy ruchu drogowego powinni zadbać o to, by być widocznym dla innych i sami być jak najlepiej przygotowani do tego, by obserwować drogę i jej otoczenie. ...
Ta niby zielona Vectra miała przód puknięty jak już Barol wspomniał. Toledo też dostało w przód. Osobiście wybrałbym Vectre,ponieważ będzie tańsza w utrzymaniu niz BMW i napewno mniej zajechana (mówie ogólnie o Vectrze a nie konkretnej z linków).
Znalazłem taką Vectre [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] też z Białegostoku jak reszta.
W sobotę zobacze tego lanosa i vectre z linku barola,bardziej skłaniam się ku lanosowi bo bardziej mimo że vectra bardziej odpowiadała by szczegolnie zw.na gabaryty
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.