3 japońskie auta Które wybrać? Pomocy

Polecane auto

Honda Prelude
2
29%
Toyota Celica
2
29%
Mitsubishi Eclipse
3
43%
Razem głosów : 7

22 Sie 2009, 02:35

Hej
Mam zamiar niedlugo zmienić auto i nie wiem co było by najlepszym wyborem Chodzi mi głównie o niezawodność auta niż o to które mocniejsze względem koni pod maską:)
Bardzo mi sie podoba Honda Prelude IV generacji czytalem wiele dobrych opini na temat tego auta i znajomy też mi poleca ten samochód
Zastanawiam sie tez nad Toyotą Celica z rocznika ok '96 Fajne autko tylko wlasnie jak ono sie sprawuje?
No i Mitsubishi Eclipse II Podoba mi sie wygląd tego auta ale czy warto je kupić?
Z tych trzech to chyba najsolidniejsza to Honda ale czekam na Wasze opinie:)
dzesia1988
Nowicjusz

Miejscowość: Chełm

22 Sie 2009, 09:20

dzesia1988 napisał(a):Hej
Mam zamiar niedlugo zmienić auto i nie wiem co było by najlepszym wyborem Chodzi mi głównie o niezawodność auta niż o to które mocniejsze względem koni pod maską:)
Bardzo mi sie podoba Honda Prelude IV generacji czytalem wiele dobrych opini na temat tego auta i znajomy też mi poleca ten samochód
Zastanawiam sie tez nad Toyotą Celica z rocznika ok '96 Fajne autko tylko wlasnie jak ono sie sprawuje?
No i Mitsubishi Eclipse II Podoba mi sie wygląd tego auta ale czy warto je kupić?
Z tych trzech to chyba najsolidniejsza to Honda ale czekam na Wasze opinie:)

Moim zdaniem wszystkie te samochody są bez większego zarzutu.
O Hondzie Prelude nie mogę złego słowa powiedzieć, a i o o pozostałych słyszy się, że są udane.
Dlatego największą uwagę zwracałbym na to, żeby to był samochód w dobrym stanie. Sportowe czy też usportowione samochody w dobrym stanie to rzadkość.
Więc jakbym znalazł taki, obojętnie, której marki, to bardzo bym nie wybrzydzał. :)

Jeśli wiesz co mam na myśli. :)
rabster
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

22 Sie 2009, 10:21

szukaj wsrod tych trzech samochodow i jak znajdziesz tani i dobrze utrzymany egzemplaz to bierz. wsrod sportowych samochodow zadko sie to zdaza wiec troche poszukasz, ale jednak ja tez jestem za honda.
Japonia górą!!!Nissan, Honda, Mitsubishi, Mazda rządzą!!!
Brian Oconner
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"Yellow boxy" na drogach - co to takiego?
    W Szczecinie pojawiły się tzw. "Yellow boxy" mają one na celu poprawę przepustowości ruchu w godzinach szczytu. U nas projekt pilotażowy ma pokazać czy takie rozwiązanie sprawdza się. Jeżeli okaże się że tak, a ...