REKLAMA
Witam.
Od 3 lat myślę o kupnie samochodu, ale coś średnio mi idzie to "kupowanie", więc zwracam się do Was o pomoc. Założyłem nowy temat, bo potrzebna mi indywidualna porada...
Mój budżet to maksymalnie 10 000. Przez ten czas w którym poszukiwałem wozu moi faworyci ciągle się zmieniali. Najpierw myślałem o Vectrze, potem Audi a4, ostatnio zakochałem się w Roverze 75, koledzy doradzali jeszcze pewnie z 10 innych modeli, ale ostatecznie stwierdziłem, że moja wiedza w tej branży jest znikoma, dlatego więc jestem tutaj.
Co do konkretów dotyczących wozu: sedan, ewentualnie hatchback. Będę jeździł nim głównie po mieście ze średnią częstotliwością, raczej benzyna, silnik poniżej 2.0. Wiadomo, że im młodszy tym lepiej, ale budżet w tej kwestii jest jakimś ograniczeniem. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Nawet jeżeli po lekturze tego tematu nadal nie będę miał jednego, konkretnego faworyta, to chciałbym chociaż, żeby chociaż ten mój ostateczny wybór ograniczył się do dwóch, trzech wozów, bo teraz naprawdę, nie wiem nic...