30 000 max 40 000 dla kobiety do pracy

18 Paź 2022, 12:57

Hej, mam Fiata Pandę 2011 w gazie - do tej pory jeździłam do biedronki na zakupy i starczyło. Zmieniłam pracę, dojeżdzam codziennie 15km w jedną stronę - samochód nie będzie garażowany. Szukam czegoś niezawodnego, z podgrzewaną szybą i innymi bajerami ułatwiającymi jeżdzenie zimą niegarażowanym samochodem. Bezpiecznego, raczej hatchback, ew. jakiś suv, ale to raczej nie ta kwota. Kia soul? Raczej nie chcę diesla, za to bardzo chętnie automat.
khalaesi
Obserwowany

18 Paź 2022, 15:19

SUV sobie odpuść lepszy by był crossover ale nie w tym budżecie. To ma być samochód z silnikiem dobrze znoszącym LPG?

Jak chcesz trochę wyższe auto to może Suzuki SX4 z silnikiem 1.6 i w automacie.
Biorąc pod uwagę hatchbacki można zerknąć na Hondę Civic 1.8 z klasycznym automatem 5-cio biegowym bo to fajna i trwała opcja (można też założyć gaz). Patrząc na inne można pokusić się o Kię Ceed 1.6 GDi z automatem ale to auto raczej nie do gazu.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpiękniejsze szwedzkie tuningowane ciężarówki
    Firma PKS Gdańsk – Oliwa SA właściciel największego w Polsce Portalu Przepraw Promowych Promy24.com we współpracy z firmą Polferries przeprawią najpiękniejsze tuningowane pojazdy na tegoroczny zlot Master Truck, ...