30k Sportowe cacko ;)

23 Gru 2009, 15:43

PioPi0 napisał(a):dzięki za wszystkie odpowiedzi, bardzo mi pomogliście.
Strasznie podoba mi się impreza. Tak po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem że zwykłe coupe jest bardziej kobiece ;) tzn nie pasuje do mnie. Impreza ma charakter i to mi sie podoba. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam :)
Dobry wybór :) jak będziesz czegoś szukał to daj znać, wiem gdzie można kupić coś pewnego :) Pozdrawiam
TypeRa
Nowicjusz

Miejscowość: śląsk

23 Gru 2009, 15:50

A ja wiem gdzie można impreze czy evo prześwietlić w 100%:)

Jak coś PW.

GTek to jest sportowy samochód i trudno jest porównywać do niego jakies Eclipsy czy Fiaty Coupe. Licz się z tym, że GTka będziesz szukał dość długo bo znaleźć takie auto w dobrym stanie za 30tyś nie jest łatwo.

Jesli się już zdecydujesz na tego subaraka to wbijaj na forum 4turbo albo SIP, tam się duzo dowiesz o tym samochodzie:)
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

23 Gru 2009, 19:13

Coupe kobiece.... :roll:
rozbawiłeś mnie :smile:

[ Dodano: Sro Gru 23, 2009 19:15 ]
MajkPZM napisał(a):GTek to jest sportowy samochód i trudno jest porównywać do niego jakies Eclipsy czy Fiaty Coupe.
...
No tak przecież to auto dla anemików i emerytów...
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

23 Gru 2009, 19:21

RENAULT MEGANE II 3,0 V6 dCi 235 KM polecam.Pozdrawiam
Kowalsky
Łukaszek
Początkujący

Miejscowość: Hajnówka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Centrum Testowania Silników Audi w Neckarsulm
    Uruchomienie nowego Centrum Testowania Silników w fabryce Audi w Neckarsulm oznacza oddanie do użytku najnowocześniejszych na świecie i najbardziej wydajnych urządzeń do badania jednostek napędowych. Centrum wyznacza ...