Właśnie trochę się boję, bo na allegro widziałem, że większość Octavii w tym wieku jest powyżej 40 tys. i nie wiem, czy nie trafię na jakiś bity egzemplarz.
A co do Mondeo, to słyszałem same negatywne opinie, szczególnie o dieslach.
Myślałem za to o Focusie, ale chyba jednak lepsza skoda...
Tak, skoda będzie najlepsza a o ich ceny tak bardzo się nie martw, w większości są to auta sprowadzane, a handlarze też chcą zarobić. Jeśli masz kogoś znajomego kto mógłby sprowadzić Ci taką skodę to bardzo dobrze, to jest to bardzo opłacalne (ojciec mojego kumpla taką sprowadził w zeszłym roku za 45 tysięcy, pełna opcja oprócz skóry, kombi i TDi). Generalnie jak się poszuka to się na pewno znajdzie
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Auto Nostalgia IX 2019 - relacja z targów samochodów zabytkowych Pierwszy weekend kwietnia upłynął pod znakiem klasycznej motoryzacji – w Warszawie odbyła się dziewiąta edycja targów Auto Nostalgia 2019. W sobotę i niedzielę w hali Global Expo na terenie dawnej fabryki FSO ...
Byłem w salonie Fiata, no i generalnie ceny Linei w dieslu, po upuście, oscylują w granicach 50 tyś. Pan zaproponował mi jeszcze jakiś ostatni model z 2007 r. za 35 tyś. Natomiast co do Punto, to aktualnie nie ma nic z dieslem i trzeba by czekać na auto b. długo.
Czyli generalnie pozostaje tylko ta Linea z 2007 r. Cena bardzo atrakcyjna, ale wziąć auto, które tyle stało na placu...?
Octavia II fajne autko, w tej cenie, którą podałes wyrwiesz 2.0 TDI 3 letnie z której powinienes byc zadowolony, z drugiej strony Linea za 35 tys to bardzo dobra propozycja, choc linea to ostatnio auto na które bym się zdecydował, wczesniej rozważył bym Daciie Logan:)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.