Obejrze jeszcze w weekend jakies cruze kombi a jak nie przypasi to zniose chyba to Mondeo, generalnie spodobało mi się trochę tylko denerwuje mnie ta popularność modelu
Lexus IS 200 - Montaż tabletu w miejsce fabrycznej nawigacji Postanowiłem przybliżyć temat montażu nawigacji i stacji multimedialnej, czyli tabletu w dyskretnym i fabrycznym opakowaniu, dzięki czemu nie trzeba przyczepiać nic do czołowej szyby, pozbyć się wiszących kabli oraz chować ...
Dacia Duster - historia Duster odniósł prawdziwy sukces, zdobywając serca 400 tysięcy klientów w ciągu niewiele ponad 3 lat od jego wprowadzenia do sprzedaży. W 2012 roku uplasował się na przykład w pierwszej dziesiątce najlepiej sprzedających ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.