REKLAMA
Dzień dobry
Ja widać nowy jestem na forum ale chciałbym poradzić się was w dwóch tematach.
Ogólnie chodzi o terenówkę w tym temacie jestem zielony chciałbym się od was dowiedzieć na co zwrócić uwagę przy kupnie takiego auta chodzi na przykład ze posiada napęd na 4 kola ,reduktory ,blokady mostów i w ogóle dużo różnych rzeczy .gdzie zajrzeć sprawdzić luz czy jego brak .Gdzie ma stuknąć gdzie puknąć a gdzie ma być cichutki. Jak podzespoły powinny chodzić.
A druga sprawa to tak jak każdy zapytam co polecacie.
Miała by być to moja pierwsza terenówka ale żaden monster i typowy Off Road .chodzi tu o auto którym można zjechać z drogi w leśne chaszcze i bezdroża no i które na pierwszym wyjeździe mnie nie zabije swoja mocą i umiejętnościami .miało by być to auto na początki .Od dawna marzyłem o taplaniu się w błocie po pas i godzinach spędzonych w wyciąganiu auta z błota , ekstremalnych podjazdach, zjazdach no i trochę większych kałużach.
W grę wchodziło by jakieś 10000 zl na pewno Diesel myślę ze silnik ok 2,5-3L no i roczniki myślę ze po 90r.
Rozglądałem się za Isuzu Troper ,Nissan Patrol ,Mitsubishi Pajero ,Opel Frontera(o którym za dobrych słów nie słyszałem)
No i oczywiście czekam na wasze propozycje
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.