Witam. Pracuję jako leśniczy i chwilowo jeżdżę starą fiestą, niestety fordzik długo już nie pociągnie. Więc szukam czegoś innego. Ponieważ drogi leśne w mojej okolicy wyglądają jak wyglądają koniecznie musi być napęd 4x4. Najlepiej benzyna a cenowo do 5500 pln. Myślałem o czymś w rodzaju Suzuki Vitara albo Samurai...
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Opel Mokka crossover produkowany będzie w Europie W 2014 roku Opel rozpocznie produkcję crossovera Mokka w zakładzie w Saragossie (Hiszpania). Wysoki poziom globalnego popytu na kompaktowe SUV-y daje dodatkowe możliwości wykorzystania mocy zakładu. Opel Mokka będzie produkowany ...
Przerabiałem wiele razy temat tanich samochodów w teren. W tym budżecie prócz nivy nie kupisz nic innego co nie zrujnuje Cię finansowo. Za 5 tys. kupisz sprawną mechanicznie nive, trochę pognitą jak każda łada ale sprawną. Coś się posypie to części są tanie jak do malucha. Do tego na pochwałę zasługują właściwości terenowe nivy, objedzie praktycznie każdą nowocześniejsza pseudo terenówkę. Szukaj egzemplarza z LPG bo to niepozorne zabytkowe 1.7 swoje spali... dobrze też patrzeć przy zakupie na stan opon bo opony w teren nie są tanie. Wiem, że to przekracza Twoj budżet ale zerknij na ten egzemplarz: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.