REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
franccc napisał(a): A wiesz jaka jest między nami różnica?
franccc napisał(a):Zresztą w kwestii "stereotypów" to chyba jeszcze nie trafiłeś na temat w którym okazuje się, że 2X letni lexus GS300/430 z przebiegiem 500k to cud techniki, wsiadać i jechać, ewentualnie tylne zaciski hamulcowe zregenerować
mugen napisał(a): Poleci mi ktoś dobre auto do 10k w końcu
franccc napisał(a):Więc ci napisałem nie bazując na stereotypach - poliftowa laguna 2 2.0T
mugen napisał(a):Super tylko ze temat dotyczy do 10k a ja nie pytałem ile trzeba wydać żeby kupić coś rozsądnego
franccc napisał(a):Obawiam się, że genialna propozycja moderatora się z wymaganiami nie spina
mugen napisał(a):Segment c lub d. W miarę dynamiczne żeby chociaż te 10s do 100 było. Myśle nad 1.8t octavia/Leon, volvo v40 2.0 n/a lub turbo i crv 1 gen (podoba mi się wygląd suva i większy prześwit w terenie to nie będzie jeździć wiec fwd wystarczy). Najlepiej model który zazwyczaj nie gnije.
szybki napisał(a):Zresztą chyba dokładnie jest napisane co potrzebuje autor tematu:
franccc napisał(a):o chyba musisz wrócić do szkoły podstawowej i ponownie przerobić temat rozumienia tekstu czytanego. "żeby chociaż te 10s do 100 było" nie oznacza, że im więcej tym lepiej
Kao napisał(a):Panowie, z przepychankami to na pw
franccc napisał(a):Jeśli octavia 2.0/115 jest "szybka" to można sobie losować, wszystko będzie "szybkie"
Wygląda na to, że golf IV 1.6/102 jest według ciebie szybki