witam serdecznie wsyzstkich jestem w szoku bo na dordze krajowej 92 (starej A2) miedzy Swarzędz a kostrzyn wlkp jezdzi teraz 5 piaskarek pod rzad, normalnie az oczy przetarlem ale to prawda... byle tak dalej drodzy panowie z piaskarek
Ostatnio edytowany przez mariorox, 12 Sty 2010, 21:50, edytowano w sumie 1 raz
a w mojej okolicy jeździ 5 piaskarek z czego pług śnieżny mają pół metra nad ziemią... powinni jakieś kontrole nałożyć na firmy, które wygrały rpzetarg na odśnieżanie bo to takie wyciąganie kasy z MIASTA!
[E] 300C 3,5 / C6 3,0 / Legend IV 3,5 / GS 300 mk3 Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu E - silnik benzynowy o mocy ok. 250KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2006 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Chrysler 300C 3,5 - 249KM - ...
Silnik 1UR-FSE Turbodoładowaniem nie dysponuje natomiast 4,6-litrowy silnik 1UR-FSE. Tę jednostkę Lexus również montował pod maską swoich największych i najbardziej komfortowych limuzyn. W latach 2006-2017 motor był dostępny w modelu ...
Hehe, dla mnie to nie szok, bo widziałem 7 w jednym czasie. I to Scanie z nosem.
Wczoraj E40 zawiało z Rzeszowa na Przeworsk k/ Kosina. Aż koparki ściągały śnieg z drogi
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.