5500-6000 zł kolejny taki temat parę typów

02 Lis 2009, 22:06

Wszystko fajnie tylko bmw bedzie na pewno droższe w utrzymaniu od venta
pysiow
Nowicjusz

Miejscowość: Bobowa/k.Stróż

02 Lis 2009, 22:09

Nie będzie to jakaś ogromna różnica w kosztach eksploatacji a BMW to zawsze BMW. Prestiż i klasa :smile:
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

03 Lis 2009, 12:45

Ludzie Polonez! :wink:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

03 Lis 2009, 14:55

Bmw no fajne, tylko jest troche ale : napęd na tył, jutro mam sie widziec z mechanikiem zeby mi powiedzial mnie wiecej różnice cenowa części do bmw, astry ,venta. Chcialem jeszcze dodać ze autem średnio bede robil ok 1tys km, na auto miesięcznie nie chce przeznaczać wiecej niz 400, wiadome jak trzeba bedzie akumulator,opony czy cos to ze ferie do roboty pozniej we wakacje
pysiow
Nowicjusz

03 Lis 2009, 15:52

ja bym wybierał między vento/golf 3 i civicem i ewentualnie jeszcze audi 80 b3. 80 b3 też dobre auto ale już widać po nim ze to już stare auto. jak 80 to tylko b4 i to po 93. no chyba że ktoś ma inne upodobania na temat 80. inne auta ze te pieniądze raczej nie wchodzą w gre. astra też dobre auto ale rdzewieje.
scrolll
Początkujący

Miejscowość: podkarpacie

12 Lis 2009, 13:42

[link do oferty na Allegro wygasł]

pysiow
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    BMW serii 3 - samochód do driftu
    Kompaktowe BMW urosło już do miana legendy driftu i sięgają po nie zarówno amatorzy, jak i doświadczeni zawodnicy. Na zawodach driftingowych zobaczymy przeróżne wersje i generacje serii 3 – od już dość ...