REKLAMA
Witam serdecznie wszystkich. Mam 20 lat i prawo jazdy od 1.5 roku więc coś tam sie już przejechało I jak to w życiu bywa to człowiek chce sie już trochę uniezależnić i mieć swoje własne 4 kolka.(Na samochodzik mógłbym przeznaczy od 7-8 tysięcy) I właśnie dlatego mam pytanie który samochód byłby najlepszy?? Bo mam naprawdę ogromny dylemat. Informacjami dodatkowymi może być to że samochód będzie mi potrzebny na dojazd do szkoły a i chciałbym niekiedy trochę powozi się po mieście ( miesięcznie tak 700-800 km bym robił ) hehe Oczywiście ze względu na biedna studencką kieszeń chciałbym mieć również w samochodzie instalacje podtlenku LPG Wielkim plusem byłaby również bezproblemowa dostępność części oraz łatwy dostęp do silnika ( cobym mógł sam coś naprawić hehe ). Więc tak moimi dylematami są ... :
1. Opel calibra z silnikiem c20ne
2. Opel vectra A gt c20ne bądź zwykła c20ne
3. Honda civic 4gen. lub 5gen.
4. Nissan 100ns z silnikiem 1.6 16V
5. Opel Astra gsi lub zwykła
6. VW Golf 3 z silnikiem 1.8 bądź mocniejszym
7. Może coś z BMW ( ale to chyba części drogie )
8. Chodziło mi również po głowie mondeo MK I
9. Toyota Celica silnik 2.0 z 91r
A że ogólnie na rynku motoryzacyjnym zbytnio się nie znam to tak wygląda sytuacja. Oczywiście chodzi mi oto żeby autko miało trochę kopyta A może jeszcze jakieś inne ciekawe samochody są co bedą pasowa do moich wymagan??
Serdecznie pozdrawiam