99' Vectra B sedan 2,0 16v + LPG / bądz inny sedan do 9-10 k

08 Gru 2010, 17:54

Jak BMW w dobrym stanie to bierz beemkę, będzie lepsza od tej Vectry, wstawiasz gaz i śmigasz. Naprawdę okazję mogłeś trafić, E36 coupe za 5 kafli to złomy zwykle. A same procedury wymiany auta to 50% koszów instalacji gazowej. Jak paliła 10l pb to ile ma gazu spalić? Na dobrej sekwencji nie więcej jak 12l gazu w tych samych warunkach. Też mam 2.0 R6 i wiem co piszę, wcześniej jeździłem na pb trochę, teraz mam gaz. Ja na Twoim miejscu bym zrobił przegląd BMW, jak coś jest do wymiany to zlecił to ojcu, jak ojciec doinwestuje to zamieniaj się z powrotem. :mrgreen:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

08 Gru 2010, 17:55

tak napisalem sedan, ale moze byc takze inne, napisalem akurat ze sedan bo mialem na mysli vectre najbardziej :)

[ Dodano: 9 Grudzień 2010, 14:36 ]
Witam ! wybrałem spowrotem moje BMW E36 Coupe ! , będę montował w nie gaz ! dziekuje :)
pawellaby
Nowicjusz

Miejscowość: bieruń
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Fiat Tipo - funkcjonalność, prostota i charakter
    Fiat Tipo kończy 30 lat, umocniony sukcesem w kluczowym segmencie C, w którym Fiat od zawsze był liderem, stanowi doskonałą odpowiedź na współczesne i przyszłe wyzwania rynku. Premiera Fiata Tipo miała miejsce ...