A3 1.8T do oceny

31 Maj 2018, 22:52

No niestety te auta takie są.
Radiem czy tam głośnikiem bym się specjalnie nie przejmował, albo zamykaniem bagażnika ale już to że odstaje czy szyby? no coś już to mówi.
Wyświetlacze też drogi interes bo swoje kosztuje naprawa.
A moc to temat rzeka, turbo, pompa paliwa, przepływomierz, wtryski, cewki, świece, katalizator itd..

Najlepiej zejść z rocznika i szukać od pasjonata który ma faktury na naprawy jeździł z 4 lata autem, robił co potrzeba, wykresy ma i tyle, czasem nawet turbo po regeneracji jest od niedawna, oponki nowe, zawias itd..
Pionek
Stały forumowicz

Auto: Honda Accord / VW Scirocco
Silnik: 1,4 TSI 122@150
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna

31 Maj 2018, 23:03

No tak, oprócz tego co opsialem to wydech straight pipe, ziomek gubił sie tym co mówił, także dzięki temu że miałem blisko wiem na jakiej sprawy zwrać uwagę. Mówisz że głośnikiem nie ma co się przejmować, ale jednak bose + ziomek nie wiedział że nie działa xD Przy gazowaniu słyszałem dziwne ssanie powietrza, czego przy audi mojego wuja nie było, nawet przy dawaniu w p :)
krul
Nowicjusz

Auto: Nie mam

31 Maj 2018, 23:19

No wiesz, dla mnie przy aucie prawie 18 letnim to nie jest taki problem z tym radiem, może jakieś zimne luty?
No ale moc to już gorsza sprawa a to ssanie powietrza to nie było coś takiego?

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

generalnie nie poleca się zaworów tego typu bo turbo szybko powie papa
W sumie nie ma znaczenia i tak nie kupiłeś :)
Pionek
Stały forumowicz

Auto: Honda Accord / VW Scirocco
Silnik: 1,4 TSI 122@150
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna

31 Maj 2018, 23:29

No wiadomo, ale to nie było to, to było bardzo dziwne w porównaniu do tego co jeździłem. No cóż, póki co temat do szukania czegoś lepszego.
krul
Nowicjusz

Auto: Nie mam