A3 1999r.

30 Mar 2014, 19:52

Witam mam problem z moja audica poniewaz zaraz po odpaleniu samochodu slychac jakis zgrzyt nie wiem co to moze byc,dzieje sie tak co jakis czas,byc moze to jakas odkrecona srubka ktora o cos zawadza ale wtedy ten zgrzyt bylby przy kazdorazowym odpalaniu,jesli mozecie cos doradzic to bylbym wdzieczny:)
rafik5544
Nowicjusz

• 01 Kwi 2014, 11:35

Witamy. Na pewno trudno zweryfikować ten niepokojący dźwięk przez internet, ale wnioskując po tym, że słychać go zaraz po odpaleniu może to być dźwięk uszkodzonego rozrusznika np. luźnej tulejki. Sprawny mechanik na pewno łatwo to oceni.
    AutoConrad
    Aktywny

Miejscowość: Warszawa
    Auto: różne marki
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Przełomowe innowacje Toyoty, o których nie wiedzieliście
      Pierwszy elektryczny SUV na świecie, pierwsze auto wyścigowe z turbo czy też pierwsze sprzęgło bez toksycznego azbestu to tylko kilka z licznych innowacji Toyoty, które zmieniły i nadal pozytywnie zmieniają świat motoryzacji. ...