REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike napisał(a):bo nie widać nic niepokojącego
pewnie kupił w 2009 (jeśli tak to należałoby zastanowić się, czemu pierwszy właściciel w PL jeździł nim tak krótko) i w tym czasie nie miał żadnego wypadku. Co działo się wcześniej - stwórca raczy wiedziećMarcin96 napisał(a):" samochód od 2009 roku nie byk uszkodzony."
galakty napisał(a):7. Ciężko powiedzieć, może ma go od 2009 roku i wcześniejszej historii nie zna. Jak miał wypadek to na miejscu będzie widać.
10. Może i być kombinowanie sprzedającego, widać że z przodu coś było.
nie no co Ty, to zupełnie różne auta z dwóch różnych epokMarcin96 napisał(a):Masz na myśli że 10 mogłabyć składana z A4 Allroad?
galakty napisał(a):Nie, chodziło mi o to że właściciel może kombinować z VIN, lub jest z innego modelu.
Darmowe wyszukiwarki VIN też nie są za dobre... Najlepiej sprawdzić czy dowód zgadza się z nadwoziem i nic nie jest przebite. Przód jest krzywo spasowany, więc mogło się coś dziać, trzeba być ostrożnym. Tak czy siak lampa do zrobienia lewa.
mike napisał(a):nie no co Ty, to zupełnie różne auta z dwóch różnych epokMarcin96 napisał(a):Masz na myśli że 10 mogłabyć składana z A4 Allroad?![]()
Galakty miał pewnie na myśli, że może nr są przebite (tylko co za idiota przebijałby nr z nowszego i zupełnie innego auta?). Jak dla mnie to wina tych darmowych dekoderów VIN
galakty napisał(a):Delikatnie jest skrzywiona maska, w sumie nie jest tak źle jak się przyjrzałem. Ale po przyjrzeniu zauważyłem, że lewe drzwi odstają na dole.
galakty napisał(a):Szpara na dole jest większa niż powinna, nie musi to świadczyć o wypadkowości, ale warto mieć na uwadze.
Lewa paruje, na jednym zdjęciu jest zamglona, a na innym (inne miejsce, pewnie inna pora) jest czysta.