REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike napisał(a):Ja bym nie dramatyzował, rzadko które auto w tym czy nawet młodszym wieku jest bezwypadkowe/bezstłuczkowe. Jeśli nie robi 4 śladów, a podłużnice i podłoga są ok to auto jeszcze bezpiecznie pojeździ
mike napisał(a):Ja powiem tak.
Niegdyś u mnie w pracy sprzedawana była Panda w vanie po dzwonie w przód (konkretnym). Jako auto przedstawiające niską wartość ktoś z poprzednich właścicieli naprawił ów podłużnicę na coś przypominającego...smołę. Nie wiadomo co pod nią było, ale wyglądało to koszmarnie a zarazem komicznie. No ale do czego zmierzam. Jeśli auto nie przedstawia jakieś dużej wartości to nikomu nie chciałoby się bawić w profesjonalne naprawy, a zatem jeśli spojrzysz pod maską i nie zauważysz na tym elemencie śladów kombinowania to jest nadzieja, że element ten jest oryginalny
Marcin96 napisał(a):Jako że jestem laikiem, nawet nie wiem jak wyglądają i jak powinny wyglądać podłużnice.
Widać je przez maske ? / Jak powinny wyglądać ? Wiem banalne pytania ,ale nie znam się
Invi napisał(a):Turbo benzyna przy spokojnej jeździe pali tyle co wolnossący o tej samej pojemności. Jeśli szalejesz to nie ma górnej granicy
e36
minus za wieśniackie ringi
minus za bycie sedanem
minus za silnik
minus za felgi
minus za cenę