Ideał to napewno nie jest,ponieważ te roczniki kosztują znacznie drożej.Po zdjęciach widać że picowany na sprzedaż (nawet silniki wymyty). Książka wygląda mi zbyt na nową ale podrobić to też nie problem.Zresztą po kierownicy widać że ona ma lekko 250-300tysięcy jak nie lepiej (u siebie w Octavii mam teraz 229tysięcy i kierownica wygląda lepiej niz tu).
Silnik się świeci jak przysłowiowemu "Psu Jaja", auto dodatkowo do opłat więc na czysto wyjdzie ~ 15 tyś. po rejestracji, jakimś przeglądzie konkretnym i ubezpieczeniu. Co nie zmienia faktu, że kierownica albo wybitnie zaniedbana jak na taki przebieg albo cofnięty, w moim T4 wygląda podobnie a ma 320 tyś z hakiem. Książka też rzekłbym może nie tyle od razu ciężkimi słowami - że sfałszowana ale zdecydowanie młodsza niż auto
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
No fakt kierownica nie wygląda najlepiej no i książka tak jak poprzednik napisał młodsza niż auto napewno jest (ja mam instrukcje obsługi i jakieś inne papiery od malucha od nowości w etui które leżą schowane w szafce i wyglądają na mało używane a nie na prawie nowe).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Czym się różnią alufelgi od felg stalowych? Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
Sprawne i mocne podwozie z ESP w samochodach Opel ADAM Śmiały kształt modelu ADAM jest dodatkowo podkreślony przez zastosowanie dużego rozstawu kół (przednich: 1485 mm; tylnych: 1478 mm). Podwozie z rozstawem osi wynoszą-cym 2311 mm zapewnia maksymalny komfort i poziom ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.