A4 B5 2.4 ARJ Tiptronic 5b FWD

08 Wrz 2020, 22:39

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Proszę o opinie, czy ten silnik jest awaryjny/drogi w utrzymaniu w przypadku naprawy? Jak się sprawuje automat w tym modelu? i główne pytanie na co najbardziej zwracać uwagę?
Z zakupem auta miałem zerową styczność ale nie powiem jestem trochę napalony, na co najbardziej zwracać uwagę na oględzinach ?

Jeżeli zły temat proszę o przeniesienie :)
Ostatnio edytowany przez Miuto, 08 Wrz 2020, 22:55, edytowano w sumie 1 raz
Miuto
Obserwowany

08 Wrz 2020, 22:44

Popraw link bo nie działa.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Wrz 2020, 22:56

Poprawiony
Miuto
Obserwowany

08 Wrz 2020, 23:19

Miuto napisał(a):nie powiem jestem trochę napalony

No własnie najgorszy doradca..

Ogólnie to daj sobie spokój,zdjęcia robione w zime więc koleś buja się ze sprzedażą kilka miesięcy do tego "nie ma się do czego przyczepić oprócz przetartego fotela kierowcy i uszkodzonego wyświetlacza FIS" taa nawet jakby wrzucił stare foty to w niemal ciągu dwóch tygodni od wystawienia ogłoszenia ktoś by to kupił za te pieniądze..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fotel samochodowy Toyoty z drukarki 3D
    Fotele samochodowe zazwyczaj nie należą do najwygodniejszych, choć bywają chlubne wyjątki. Producenci mają w tej dziedzinie jeszcze wiele do zrobienia. Dzisiejsze fotele samochodowe konstruowane są z wykorzystaniem dość starych ...