REKLAMA
Jako fenomenalny hipokryta zapytam Pana Mike`a ile użytkował aut z 2,0 FSI które wymagały czyszczenia przy 30k km
Później Pana kolejnego hejtera ile razy użytkował Audi z 2,0 ALT który brał olej, ile 1,9 tdi bls ..
a opinii o 1,6 nawet nie skomentuje bo to pokazuje największy HEJT, jak takie podejście jak pana INVI do 1,6 VW miałby pracownik pomocy drogowej to po Lagunę by nawet nie pojechał chyba że za 2 tys zł, bo szkoda tracić czas.
jeżeli dla kogoś wadą jest to że silnik ma 100 koni a utrzymanie jest na poziomie prawie Seicento 1.1 to chyba leczenie w tym momencie jest wskazane.
Ja powiem tylko tyle, że w porównaniu do Was jak ktoś ma kasę to kupuj to co mu się podoba, ja nie opowiadam bajek tylko rzeczywistość, nie piszę o czymś co nie ma miejsca na żywo, sam mam Audi A3 2,0 TFSI Wy byście nawet nie zwymiotowali się na to auto a ja jeżdze i jeździ pięknie.
No ale co tu mówić jak panowie wyżej wypowiadają sie na temat aut które widzieli rano jak odsłonili roletkę z okna. Kupcie pojeździcie i wtedy pogadamy.
Pojedyncze przypadki wad które wymieniliście maja miejsce w praktycznie każdym koncernie ale jak to wiadomo Hejterzy tylko jednego koncernu musza bronić swego, bo by ich EGO umarło. no bo jak by to było??
A co do opowieści o stawianiu przeze mnie ołtarzyka to chyba ktoś za mało zna j. polski, z resztą i tak wolę stawiać ołtarzyk 1,8T niż pisać brednie jak w gimnazjum