Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nawrocjjusz napisał(a):Bardziej zainteresowany jestem dieslem, jak patrzyłem na niemieckich stronach to ciekawe egzemplarze można znaleźć za 3-4 tysiące euro ale jaki jest stan faktyczny , nigdy nic nie wiadomo.
andrewb25 napisał(a):Podaż przewyższa popyt, daj mi 20 szt takich aut i dobrych i w tydzień je sprzątnę każde.
Pionek napisał(a):andrewb25, jesteś pewien że tak w "5 min" ktoś Ci kupi stare nastoletnie Audi za taką kasę , gdzie musiał odkładać cały rok?
Pionek napisał(a):No to w sumie ludzie są serio dziwni, za dużo mniejsza kase można mieć BEX-a albo 2,0 TFSI np Passat B6
Albo nie jedno BMW które ma te 6 garów, napęd tył i nierzadko mocniejszy silnik.
No ale może S-line ich tak przyciąga.
Swoją drogą za ok 35 tys nie kupi się Mondeo mk4 2,0 ecoboost? więc serio nie rozumiem ludzi.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI