A4 b7 nagłośnienie bez bose

13 Lut 2019, 22:13

Hejka jade chyba w sobote po fają b7 a z ciekawości chciałem zapytać jak tam z graniem widze że jest na orginalnym radiu audi concert (ten na płyty już) i chciałem zapytać jak te głośniki i radio dają rade ? Będe pewnie robił później jakieś nie standardowe ale na razie na tym polatam. I pytanko bo slyszalem ze te radia sa jakieś super warto wymienić na mojego sonego ze starszego auta (sony z chyba średniej półki ale nie pamiętam modelu cena ok 400zł)
kubacz00
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 10 2000
Auto: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0tddi
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

13 Lut 2019, 22:48

kubacz00 napisał(a): (sony z chyba średniej półki ale nie pamiętam modelu
no to bardzo dużo nam to mówi :mrgreen: , co do grania to były różne wersje, z subem i bez więc nie wiadomo co tam siedzi, może głośniki zmienione..... dla jednego będzie grało zaje a dla innego kicha, jeszcze auta nie kupiłeś a już o grajku myślisz, pierwsze co to skup sie na stanie technicznym.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Mitsubishi Outlander - 5 gwiazdek w testach Euro NCAP
    Outlander - nowy crossover Mitsubishi Motors, który zadebiutował w Europie kilka tygodni temu, został poddany nowej serii testów zderzeniowych, organizowanych przez instytut Euro NCAP. Samochód uzyskał ...