REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
znaczy pewnie potrafi, ale im się to nie kalkulujełysy napisał(a):BMW od liftu E46 nie potrafi skonstruować bezproblemowego silnika
łysy napisał(a):, silnik wolnossący, więc trzeba go pałować, a i spalanie do niskich nie należy (znajomy jeździł takim autkiem służbowo i nie schodził poniżej 15 l. w mieście).
szybki napisał(a):a świstak zawijał w te sreberka zawijał i zawijał
galakty napisał(a):Mój kumpel w A3 1.8 ma spalanie 13 litrów benzyny, ale on po mieście używa tylko jedynki i dwójki, może ten od Lexa też?
dzida napisał(a):Ja jak czytam o IS 250 to zwykle jest to na poziomie IS 200 przy lepszych osiągach czyt. u mnie byłoby pewnie 11,5. 15l to byłaby abstrakcja wg mnie gdzie ja przy pałowaniu miałem 14l ale nie mierzyłem to nie wiem.
Mateq napisał(a):Ja mogę napisać że w tym momencie moje spalanie w IS 250 gdzie już temperatury są jakie są mam na poziomie 10,5L i szczerze powiedziawszy nie robię nic aby auto spalało mniej nie staram się jezdzić ekonomicznie ale i nie daje gazu w podłogę bo nie mam takiej potrzeby oczywiście jest to spalanie w 95% miasto.
łysy napisał(a):dzida pisze o "abstrakcyjnym" spalaniu, a sam się w tamtym temacie wypowiadał
dzida napisał(a):a nie komputera chwilowe na zimno
galakty napisał(a):Myślisz że jak to jest Lexus z R6 to już w mieście 10-11 litrów nie da się spalić?
galakty napisał(a):łysy, nie obraź się ale... Nie jesteś lepszy. Kłócisz się o te spalanie biorąc pod uwagę opinie jakiś ludzi na necie, a sam nie masz pojęcia o tym wozie