A6 C5 2.4

27 Kwi 2016, 21:02

Witam serdecznie.
Poszukiwania e39 nie przynoszą efektu kazdy z ofladanych egzemplarzy nadaje sie dla "mlodych gniewnych" zajechane albo tluczone i klejone.
Tak wiec chcialbym teraz zasięgnąć informacji o autku z tytułu chodzi mi konkretnie o A6 C5 2.4 najlepiej Avant.
Mam 1 egzemplarz ze swojej okolicy podrzuce odrazu do oceny.
Będąc przy okazji w okolicy auta zajechałem obejrzeć pobieranie (oczywiście brak czasu). I tak pobierznie przeglądając auto nie zauważyłem żeby było tłuczone az tak strasznie.
Ogłoszenie do oceny:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dzięki za odpowiedzi;)
Pozdrawiam
killer0393
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 03 1993
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: A4 B5
Silnik: 1.8 125KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

27 Kwi 2016, 21:36

Auto typowe od handlarza, jakoś nie przekonuje mnie lśniący silnik po 15 latach w aucie i to silnik V6...do tego mam wrażenie celowo robione zdjęcia z różnych perspektyw żeby czasem czegoś nie zauważyć.
Kwestia stanu lakieru i tego czy nie ma oznak ze coś było kombinowane.
Lewy przód mi się nie podoba (błotnik) jakby ciut inny odcień ale może to złudzenie.
Ogólnie jednostka ok, ale będzie swoje kosztować, świece cewki itp..no i spalanie olbrzymie, tym bardziej że trzeba trochę kręcić żeby jechał, więc lpg

Ten opis też dobija :D o tym właścicielu z Bawarii, typowe hasła handlarzy, nie wiem auto trzeba dobrze sprawdzić ale wolałbym coś od prywatnego właściciela niż kogoś kto ściągnął auto na handel
Tak przy okazji możesz tez poszukać alternatywnej opcji A6 C5 w 1,8T, wybierzesz wtedy najlepszy egzemplarz.
Lovato34
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wlkp
Prawo jazdy: 18 08 2002
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: VW Golf 4
Silnik: 1,8T
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2000

28 Kwi 2016, 08:59

Daj sobie spokój. Samo "STAN IDEALNY" już dyskwalifikuje to auto.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hyundai Veloster oraz Veloster Turbo
    Podczas targów motoryzacyjnych NAIAS 2018 w Detroit Hyundai zaprezentował nowy model Veloster i Veloster Turbo. Awangardowy projekt samochodu jest efektem współpracy projektantów z Korei oraz Stanów ...