REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
finskypeman napisał(a):Prosze przeczytac uwaznie co napisalem i darowac sobie ironie:na to auto firma dala mi gwarancje i to zdecydowalo o zakupie od nich
mike napisał(a):To mi przypomina historię jednego z naszych forumowiczów (pozdrawiam Łysy , który sprzedał niegdyś swoje prywatne auto człowiekowi, który sprawdził stan wozu przed jego zakupem, aby po kilku m-cach zadzwonić z tekstem typu "skończyły się hamulce, co z tym zrobimy?".
finskypeman napisał(a):Prosze przeczytac uwaznie co napisalem i darowac sobie ironie:na to auto firma dala mi gwarancje i to zdecydowalo o zakupie od nich,a nie z prywatnego ogloszenia.Nie chodzi mi o jakies pretensje czy o wspolczucie: chce ostrzec ludzi przed ta ,,firma"
jak mnie natchnie to odpiszę, na razie mi się nie chcepkc napisał(a):A tak w ogóle Mike to byś sobie kupił w końcu nowego gołębia pocztowego
Niestety bardzo zawiodlem sie na AAA Auto. Do zakupu u nich auta mimo o ok. 25% wyzszej niz z prywatnych ogloszen ceny przekonaly mnie deklaracje o rzekomo bardzo dokladnych badaniach stanu aut przed sprzedaza ,oraz gwarancja techniczna ,,Carlife": w moim przypadku na silnik i skrzynie biegow.Gdy jednak po ok 6 miesiacach uzytkowania zakupionego Passata B5 1,9TDI wlasnie te podzespoly ulegly awarii firma odrzucila reklamacje. Napisali tak:,,odmowa uznania reklamacji gdyz klient wiedzial ,ze auto bylo uzywane i w zwiazku z tym podzespoly auta mogly ulec awarii".To by bylo na tyle co do gornolotnych gwarancji tej firmy i zapewnien.Wnioski pozostawiam Panstwu
Każdemu się zdarzamircia napisał(a):Dziwią mnie troche opinie jakie wystawiacie bo ja z AAA Centrum nie miałam żadnych problemów