Accord vi do oceny

15 Sie 2017, 13:03

https://www.olx.pl/i2/oferta/niezawodna-honda-accord-z-gazem-CID5-IDnsjBM.html#:796b5b5444

Lpg 3 letnie, oc do czerwca a ruda tylko niby na jednym nadkolu.
Co myślicie? Na co zwracać uwagę?
Rozbilem teraz galanta 2.5 i chciałbym następne auto w automacie podobnej klasy. W sensie większe i komfortowe do jazdy.
Chyba gościu chce sporo jak za accorda ale jak doinwestowany to może być warto.
Najdas856
Nowicjusz

Auto: Nie mam

15 Sie 2017, 19:14

Cena normalna. Warto obejrzeć
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

15 Sie 2017, 20:13

Obejrzyj bo ładnie wygląda a cenę zawsze można targować.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Sie 2017, 22:02

Swoją Vl (stan gorszy ale bez żadnych przypadłości) z 2001 z 10 letnia instalacja sprzedałem dopiero po pół roku za 4400, także ta cena jest taka sobie, przebieg też jakiś mały. Co do auta, to jest w miarę jak to można powiedzieć niezawodne. Jakieś drobne usterki występowały ale nic poważnego. Rdza bierze podwozie , ranty drzwi, nadkola - tam patrz. Przez długi czas miałem bicie na kierownicy przy 120, wymiana tarcz wyleczyła tę przypadłość. Silnik 2,0 będzie ok. Jest tania w eksploatacji, spalanie na gazie ok 10 litrów, olej bierze ale Hondy tak mają. Jeżeli po oględzinach stwierdzisz że jest ok i zbijesz cenę przynajmniej o tysiąc to warto wziąć.
Wojtek72r
Nowicjusz

Prawo jazdy: 27 03 1990
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Honda
Silnik: 136km
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus IS Sriracha Red ze złocistymi płatkami
    Z okazji amerykańskiej premiery nowej wersji sedana IS, Lexus przygotował wyjątkowo pikantną stylizację tego modelu, w żartobliwy sposób nawiązującą do jednej z najostrzejszych odmian sosu chili. Auto prezentowane ...