Acura 3.2 TL 2006r

28 Mar 2007, 10:34

czy jest sens sprowadzac ten samochod ??czy nie bedzie problemow ze sprzedaza tego smaochodu w polsce??czy acura jest popuralna marką w polse???? :?:
Ostatnio edytowany przez Michał 21 Lut 2012, 15:47, edytowano w sumie 2 razy
dzbanek87
Nowicjusz

28 Mar 2007, 11:18

no chyba za barzdo popularna marka to ona nie jest jeszcze nigdy nie widzialem acury w polsce wiec pewnie gdy bedziesz ja chcial sprzedac to watpie czy jakis kupiec sie znajdze ale kto wie :D
Suzuki Forever :D
Snagi
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalisz

28 Mar 2007, 15:00

heh no raczej tak i jest jeszcze problem z dostaniem czesci ;/ moze chrysler pacifica ,na tym jest duza przebitka albo jakis dodge lub infiniti g35 albo fx 35 ,myslalem jeszze nad bmw 5 rocznikowo tak od 2003-.....moze ma ktos z was jakas sondaz,wykres itp najlepiej sprzedajacych sie smaochodow
dzbanek87
Nowicjusz

28 Mar 2007, 15:42

Wiesz co jakby to by był niezmordowany samchód to może mialbym kupca wszystko zalezy od ceny. Ale moge ci powiedziec tyle że jabym sprowadził Mustanga ( wielu chętnych tylko brak mozliwości sprowadzenia)i Land Cruisera a najlepiej Montero ( na nim najwieksza przbitka)
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

28 Mar 2007, 17:13

hmm mustang??? ale wiesz w tych lepszych wersjach sa silniki ponad 5.0 ,mysle nad czyms tak do 3.5 ,samochod bede sprowadzal pod koniec wakacji ,narazie chce sie zorientowac co najbardziej sie oplaca , patrzylem na ceny i w miare oplacalny jest jeeep grand cherokee ale tego juz jest duzo w polsce ,moze chrysler crosfire ... doradzcie cos
dzbanek87
Nowicjusz

28 Mar 2007, 17:28

wiem ze wszytskoz zalezy od ceny ,bede szukal samochodu z jak najmiejszym przebiegiem i zadbanego , mowisz ze znalazl bys kupcow ,a skad jestes???
dzbanek87
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Lipcowe burze – uwaga na gwałtowne opady!
    Podczas burzy wielu kierowców najbardziej obawia się piorunów, ale skutkiem nawałnicy jest również zwiększone ryzyko poślizgu. Niebezpieczny jest zwłaszcza początek opadów, gdy woda łączy się z ...

11 Lis 2012, 12:59

Jakoś Acury nie widziałem naszym kraju. Autoryzowanego serwisu Acury też nie widziałem, więc nie jest to samochód dla Polski. Jego Eksploatacja do tanich nie będzie należeć, a w dodatku ktoś zobaczy jakieś obce logo i ominie ten wóz szerokim wozem. Sprzedać to będziesz miał go ciężko. Z rejestracją żadnych problemów nie będzie.
Ogólnie cenię sobie tą markę. Jak bym mieszkał w USA to może bym go kupił, ale w Polsce nie.
chomik21
Nowicjusz

Auto: Nie mam

14 Paź 2013, 12:17

Jest to bardzo rzadki model, ale jeśli masz dobre dojście do zporwadzenia go i podoba Ci się - to z pewnoscią jest to dobry pomysł.

Acura to jest ogólnie Nissan, tylko rozbity na dwie marki, by wycena firmy i marki była naliczana oddzielnie - taki sprytny patent. Amerykanie są również bardziej przekonani do swoich marek, dlatego robią to tak a nie inaczej :)
JanSzczep
Nowicjusz

Przebieg/rok: 3tys. km
Auto: Opel Astra 1.6 2005

27 Lis 2013, 21:46

Po primo: temat sprzed 6 lat, więc nie ma sensu odgrzebywać.
Po secundo: Acura to marka należąca do Hondy, do Nissana należy analogiczna marka, czyli Infiniti.
Geniodekt
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 299
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Impreza/Volvo S80
Silnik: 2.0 160/2.9 202
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006