Adam Kornacki i jego programy

15 Lut 2009, 23:34

Działa mi na nerwy. Wiedze o motoryzacji ma faktycznie bardzo dużą i to mu się chwali. Ale "Zakup Kontrolowany" jest totalną porażko, pierdolą tam czasem o takich glupotach wogole nie związanych z motoryzacja. Nie obchodzi mnie to gdzie pracuje, jak jego pies, i to co robiła jego tesciowa wczoraj, bo o tym zazwyczaj gada z goscmi programu.

Podoba mi się natomiast jego spojrzenie na motoryzacje i nic więcej.
eMTe_GSM

21 Lut 2009, 15:54

O Panu Adamie moim zdaniem nie można powiedzieć absolutnie nic złego. Jest konkretny, zna się na motoryzacji, jak rzadko kto w Polsce. Jego programy są super. Niedawno pojawił się Moto On, gdzie jest współprowadzącym. Super auta tam testują. Pozazrościć można możliwości testowania samochodów typu Ferrari. A prowadzący potrafi w sposób perfekcyjny przekazać wszystkie informacje odnośnie świata motoryzacyjnego.
katarina87
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

01 Kwi 2009, 18:48

Moim skromnym zdaniem Adam Kornacki jest jednym z lepszych dziennikarzy w TVN Turbo. Nie zapominajmy jeszcze Patryku Mikiciuku on też jest OK.
piotrek1249
Nowicjusz
Awatar użytkownika

05 Kwi 2009, 20:57

Kornacki spoko koleś. Szkoda tylko że TVN puszcza odcinki Zakupu kontrolowanego w poniedziałek i tak sobie jeden odcinek leci aż do niedzieli. Najgorszy program na Turbo to operacja tuning, no może sam program nie, ale TEDE jest beznadziejny, nie nadaje się kompletnie, na motoryzacji się nie zna, wysłowić dobrze nie umie. Taki wieśniak czereśniak wpuszczony do telewizji.
sqizzy1
Początkujący

27 Wrz 2009, 20:18

Czasami mnie wkurza... Ale ogólnie jest spoko :!:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

13 Paź 2009, 19:57

kornacki to the besciak najlepszy jego program to moto on oprocz jego programow to automanaik tez jest dobry
sad
dragu14
Nowicjusz

Miejscowość: asa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Mirai - 1000 km zasięgu w następnej dekadzie
    Toyota realizuje ambitne plany rozwoju bezemisyjnego transportu opartego na wodorze. Jak donosi Reuters, firma podwaja inwestycje w samochody z wodorowymi ogniwami paliwowymi (FCV). W planach są nowe modele aut osobowych ...
    Lexus UX 250h E-Four - kompaktowy SUV
    UX to nowy kompaktowy SUV Lexusa, oferowany m.in. z napędem hybrydowym z silnikiem 2,0 l o łącznej mocy 184 KM. Auto powstało na platformie GA-C. Wersja 4x4 z elektrycznym układem E-Four zużywa według pomiaru WLTP od 5,8 ...

05 Kwi 2010, 12:42

Witam, pozwole sobie wrocic do tego tematu bo caly czas nie wiem jakie auto ma pan Kornacki na swojej stronie pisze ze ma auto Niemieckie,sportowe,czarne moze to byc duzo samochodow takich jak bmw,porsche,audi i wiele innych ale najbardziej pasuje mi ze to bedzie porsche.
Co o tym myslicie?
spartan
Nowicjusz

Miejscowość: malbork

18 Lip 2010, 23:53

Bardzo fajny gościu, a jego programy również bardzo fajne. Po tylu latach oglądania jego programów widzę że jego teksty dość często się powtarzają, a więc gada na luzie :)
jacek04
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kłodzko