Airbag BMW E-46

10 Cze 2009, 20:13

witam
Moj problem polega na tym ze zapalil mi sie ostatnio airbag,samochod nigdy nie byl bity wiem to na 100% zreszta jezdze nim juz 2 lata i nigdy nie mialm zadnych problemow technicznych,bylem juz na podlaczeniu do komputera i wykasowaniu tego bledu ale po 4 dniach od tej wizyty znow mi sie zapalila kontrolka .(jak wlaczam zaplon kontrolka swieci,odpalam autko to gasnie chwile pozniej i po paru sekundach znow sie zapala)
Co to moze byc powazna jakas usterka czy jakis moze zle dzialajacy kabelek,nie chce znow sie narazac na koszty typu kasowania bledu czy odstawiania autka na warsztat a to sie okaze jakis"dups" zanim nie poznam jakiejs dobrej rady.

pozdrawiam :wink:
pinkyy23
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
      Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
      Toyota FT-86 Open Concept
      Na fali popularności nowej sportowej Toyoty podczas Geneva Motor Show 2013 został zaprezentowany samochód, o który pytało wielu fanów marki. Niestety tylko w wersji koncepcyjnej. Toyota FT-86 Open Concept ...